O cafea pentru tine- o faptă bună de Crăciun pentru familia Licu!

Vă spuneam aici că pe data de 18 decembrie eu alături de alți bloggeri vom intra în barul celor de la Gloria Jeans Coffee Ploiești, din AFI Palace, pentru a servi clienții cafenelei pentru o zi.

În intervalul 11.00 și ora 20.00, aproximativ 10 dintre noi ne vom asuma rolul de barista cu scopul strângerii de fonduri pentru familia Licu, din Plopu. Tot ce vom încasa și toate tipsurile primite va fi donat.

De Florii anul acesta, locuința familiei a ars complet, aceștia locuind în prezent în două camere ale casei Ocolului Silvic din plopu, în condiții nu așa bune. Familia este formată dintr-un total de 14 membri, dintre care doar 5 adulți, doar 2 fii capabili de muncă.

Putem mulțumii pentru această oportonitate- atât pentru noi, cât și pentru familia Licu- Nicoletei Drăgnoiu, manager operaţiuni Gloria Jean’s Coffees România, dar și Alexandrei, pentru implicare și pentru disponibilitatea ei la orice întrebare pe care o avem în legătură cu acest proiect.

Dacă vrei să faci o faptă bună, dar şi să bei o cafea preparată cu drag de bloggeri, vino joi, 18 decembrie, în intervalul 11:00 – 20:00, la cafeneaua Gloria Jean’s Cofees din Afi Palace Ploieşti, intrarea Iris. Vino alături de noi, să facem fapte bune împreună!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s