Ultimul #phblogmeet din 2014!

Exact. Ieris-a întâmplat la Gloria Jean’s Coffees, din Afi Palace, unde gazda noastră, Nicoleta Drăgnoiu, ne-a oferit o cafea super bună și super gratis.

Acesta a fost ultimul blogmeet din anul acesta, la care au venit oameni faini, cu care ai avut ce vorbi și despre ce să te contrazici.

Au fost prezentă toată lumea cu care mi-era dor de o discuție, chiar dacă poate a fost contradictorie.

Vali ne-a făcut poze cu Darth Vader, m-a pus să stau de n ori la poză că să se vadă brand-ul de pe cană, a tot glumit pe seama culorii roz și nu l-a lăsat decât pe Adelin să se joace cu aparatul lui foto mișto.

Nicușor ne-a dat bomboane de ziua lui, ne-a prezentat-o pe o prietenă de a sa Diana-artist plastic și ne-a părăsit într-un final pentru a ajunge la muncă. Te iubim că ai reușit să faci schimb de ture ca să vii măcar cât ai venit!

John a băut lapte de soia, a aflat cu stupoare că acel scurt-metraj al nostru la un moment dat era pe Youtube drept un videoclip oficial de a-l lui Salam. Pff, bitch we are famous.

Dragoș m-a bombănit, ne-a povestit despre ce frumos crește Digipedia și a zis că dacă are timp poate îmi găsește și mie content-ul de pe i3.ro.

Dana Dna. Profesoară a plecat să predea, însă ne-am bucurat că am văzut și jumătatea aia de oră.

Adelin a fost singurul entuziasmat să facă selfie (nu e ca și când ar fi fost singurul pe care l-am întrebat dacă vrea să facem selfie), a reușit să îi pună coarne lui Darth Vader și ne-a spus drept în față că avem prea multe așteptări de la cititori.

Alexandra și-a menținut foarte bine punctele de vedere în ceea ce privește importanța traficului.

Să nu uit de Robert, care a venit pregătit cu cărțile de vizită și care s-a abținut să deschidă o discuție despre dezvoltarea personală cu Adelin (dar de ce că eu habar nu am!?).

Alex a venit și el cu o oră mai târziu, dar nu-i panică. Bine că a ajuns.

Ne-am hotărât (printre discuțiile despre trafic, devenirea Facebook-ului în spațiu public, sau cât de important este ca un blog să aibe secțiune de comentarii) să facem o faptă bună de Crăciun, și ca noi, bloggeri, să trecem în spatele barului celor de la Gloria Jean’s  pentru a strânge bani pentru un caz caritabil- pe care îl vom stabili undeva săptămâna viitoare. Deocamdată, pe data de 18 decembrie vă așteptăm la Gloria Jean’s Coffees, din Afi Palace Ploiești, ca să vă servim cu o cafea caldă. Cine n-ar vrea să fie servit de John, sau de Alex?

În altă ordine de idei, mai puteți să citiți despre blogmeet aici sau aici, ori aici, ori aici, de asemenea și aici, dar nu uita că poți și aici.

Acum că s-a terminat 2014, sper să ne vedem în prima lună a lui 2015 la un nou #phblogmeet, și propun de pe acum o temă de discuție:

”Ce vreți să realizați în 2015 în ceea ce privește blog-ul vostru?”

Reclame

9 gânduri despre “Ultimul #phblogmeet din 2014!

 1. Pingback: Cum a fost la Prahova Blog Meet ed.4 - Haotik.ro

 2. Eu vin cu placere la astfel de intalniri, chiar daca e nevoie de un schimb de tura. Pe asta l-am obtinut cu greu si abia am reusit sa prind ultima solutie viabila pentru realizarea lui. Sa ne vedem cu bine la anul si la „munca” la cafenea. Abia astept sa mai invat cate ceva despre prepararea cafelei.

 3. Salutare,

  Nu avea rost sa dezbat in gura mare, pe diagonala unui grup de 8 oameni, un subiect cu cineva care considera ca dezvoltarea personala inseamna doar gandire pozitiva si multa „abureala”.

  Dezvoltare personala inseamna ceva foarte simplu: sa te maturizezi frumos.

  Mai concret, inseamna sa inveti să iti asumi responsabilitatea pentru propria ta viata, astfel incat oamenii din jurul tau sa se bucure că iti sunt in preajma, in loc sa le fii povara…

  • E cu dus și întors chestia asta, și oricum nu ai cum să îi pui o definiție clară atâta timp cât termenul de ”dezvoltarea personală” este incredibil de subiectiv și nu îl poți obiectiviza decât dacâ ești robot.

   Probabil pentru el asta înseamnă și poate chiar dă roade definiția lui de dezvoltare personală. Nu ai de unde să știi 🙂

 4. Pingback: Fotografiile de la Prahova blogmeet (ed. 4)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s