Barbă.

Deci a câștigat Austria Eurovisionul.

Problema nu e că România nu s-a clasat nici măcar în primii zece. O, nu. Toată presa română (în special aia de cancan) este preocupată că Austria a fost reprezentată de o femeie (!?) cu barbă.

Hehehee… ca de obicei pe români îi freacă grija de ce face altul așa că în loc să se auto-analizeze pentru că am pierdut (din nou) un concurs european destul de important în industria muzicii pe ei îi freacă grija că acea/acel doamnă/domn nu s-a mai bărbirit de Dumnezeu știe când și că a apărut pe scenă așa.

Mai schemă ce a făcut și aia/ăla. D-aia nu a câștigat România Eurovisionu, ce să-ți povestesc.

Pe de altă parte, nu am nicio idee despre doamna/domnul respectiv, dar de dragul discuție să zicem că e femeie. Aveți voi habar cât de obositor e să stai să îți iei mustața, ca femeie? Trebuie să ai grija când te epilezi (da, aparent la femei așa se numește, nu bărbierit), pentru că ți se irită tenul. Trebuie să ai grijă cum. Trebuie să ai grijă la machiaj pentru că dacă e crescută câtuși de puțin se observă ca naiba. Și nu vă oripilați prea repede… credeți că acele glume cu ”Bine că e iarnă și port pantaloni.” nu au și ele un sâmbure de adevăr?

Plus că, hai să fim serioși, chiar dacă ar fi bărbat, ci nu femeie cum am presupus de dragul discuției, bărbații sunt mult mai leneși și se bărbiresc doar când sunt obligați de împrejurări.

Așa că nu mai faceți atâta pe voi că are nu știu cine barbă, nu știu cine s-a dus în Paris la shopping sau că nu știu ce divă a momentului și-a rupt piciorul. Chiar nu interesează pe nimeni și chiar sunt știri menite să fie vândute prostimii, nu celor care au ceva de făcut, un scop în viață, sau puțin creier.

Felicitări Austriei pentru câștig, rușine Paula Seling pentru declarațiile făcute după competiție. Pare-mi-se nu prea știe să piardă.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s