Muzica bună

Toată lumea se cacă pe ea că ascultă muzică bună, serios.

Hai să mori tu?

Oricine SUSȚINE chestia asta. 

Da, deci să te luminez.

Dacă oprești un cocalar pe stradă și îl întrebi ”Bă nene, tu asculți muzică bună?” Ce crezi că o să îți zică? Că nu? Că tipul ăsta (Salam, Copilu De Argint Viu, Parizer de Câmpina) care-l ascultă el la telefonul ăla al lui Nokia 1100 la maxim, e de câcat?

Sau rockerul ăla, care are bartai mai căștile, de nu aude nici când claxonează o mașină să nu-l calce, o să îți zică ție că Linkin Park, Slipknot ori Metallica sunt cele mai jegoase trupe vreodată? Și că le ascultă doar pentru că îi dă mă-sa bani?

Muzica bună e întotdeauna variată.

Da, așa e, să îți intre bine în cap. Sunt o tonă de genuri de muzică, de la clasică până la rock d-ăla trash, de nu înțelegi nimic din el.

Nu toată muzica bună e premiată la VMA, EMA, Billboard etc.

Sunt milioane de persoane care plâng pentru că trupa lor preferată nu apar la TV în țara lor, sau la mariile decernării de premii. Vezi tu, pentru ei, cam asta ar însemna muzică bună. Trupa lor preferată. În momentul în care trupa lor preferată nu apare la TV, tot TV-ul e de câcat.

Nu e muzică bună doar pentru că e aleasă drept soundtrack la un film care scoate miliarde pe zi în cinematografe.

Nu, nici ăsta nu e un motiv bun. Sunt puține filme care sunt apreciate pentru muzică ci nu pentru arta cinematografică în sine.

Definiția muzicii bune e subiectivă.

Logic. Pentru că oricine crede despre muzica care îi place că e bună. Și tu crezi despre gagica căreia @$(@%$)# același lucru. Asta nu înseamnă că toată lumea crede despre ea că e fu#($)%*.

Oameni buni, scoteți-vă capetele din fund, și încetați să vă dați mari și tari că ascultați muzică bună. Muzica e o artă. Arta rămâne artă chiar dacă lumii îi place sau nu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s